Ontdek ons assortiment

Dankzij ons uitgebreid assortiment, onze brede kennis en expertise zijn wij dé wijnpartner voor iedere horecaondernemer. Hieronder een greep uit ons veelzijdig, kwalitatief assortiment.

Wijntrends

Sparkling  

Bubbels zijn niet langer een hype maar een niet weg te denken gegeven voor bijna elke horecazaak. België staat steevast in de top 3 van landen met de hoogste consumptie van mousserende wijnen. Amavins voorziet hierin een brede selectie van de exclusieve champagnes van Jacquart tot een kwalitatief en exclusief assortiment in cava & prosecco. Eerder op zoek naar een alcoholvrij alternatief? Dan is het Appalina-assortiment een prima keuze.

Biowijnen

Amavins biedt ook een mooi assortiment biowijnen aan voor uw zaak. En zeg niet zomaar wijn tegen biowijn. Het productieproces en de verwerking van de wijn is namelijk onderhevig aan strenge regels. Niet alleen mogen er geen chemische pesticiden of  kunstmest gebruikt worden, ook bij de vinificatie zijn er beperkingen op het vlak van toevoeging van sulfiet. Ook suikers, kleurstoffen of andere smaakmakers zijn uit den boze.
Puur natuur dus!

Rosé all day! 

Rosé is hot! Een speciaal etiket, een prachtige kleur of gewoon een exceptionele kwaliteit. Dankzij ons uitgebreid gamma rosé wijnen bieden we voor ieder wat wils!

Rosé was once a colour, now it's a name!

Alcoholvrije wijnen

Ook voor wie geen alcohol drinkt hebben wij alternatieven.

Met de ontwikkeling van nieuwe technieken zijn grote stappen gezet in kwaliteitsverbetering van alcoholvrije wijn. Met de modernste techniek wordt de alcohol uit de wijn verwijderd door de wijn vacuüm te trekken. Dit proces vindt plaats op lage temperatuur, wat de kwaliteit, het bouquet en de smaak zeker ten goede komt. Met deze moderne methode blijven namelijk de karaktereigenschappen van de druivensoorten beter behouden. Nog een voordeel: alcoholvrije wijn bevat zo’n 66% minder calorieën dan wijn met alcohol!

Waarom kiezen voor Amavins?

  • Een uitgebreid gamma
  • Natuurlijke ingrediënten (Vegan, Glütenvrij)
  • Bevat 75-90% minder calorieën dan de originele Spirits
  • Met Lyre's kan er een alcoholvrije variant gemaakt worden voor 90% van 's werelds top 50 cocktails
Onze verkooppunten